Obres de la Expo Pro-presxs

EXPOSICIÓ PRO-PRESxS

La presó representa el mecanisme de repressió més dur amb el qual el sistema ens castiga. La presó suposa maltractaments en la seva totalitat i moltes són les eines que utilitza el sistema penitenciari: agressions físiques, dispersió, aïllament, falta d’assistència mèdica i jurídica, medicació forçada, condemnes de més de 30 anys, així com les condicions d’empresonament voluntari, l’anomenat tractament penitenciari, els graus, els mòduls de respecte, les UTEs, els permisos de sortida, el control telemàtic, les llibertats condicionals… Tot això són formes de tortura encoberta, només el fet d’estar empresonat o empresonada contra la teva voluntat és TORTURA.

Malgrat aquesta repressió, hi ha una lluita dins i fora de les presons per acabar amb aquestes i hem volgut aportar la nostra petita i humil col·laboració. Ens hem ajuntat diversa gent que pintem o no i que som sensibles davant aquest tema per fer una expossició subhasta de quadres i que tots els calers que es recullin serveixin per continuar la lluita contra les presons.

Durant tot el mes de maig exposarem les creacions, fent una subhasta silenciosa (podreu posar la vostra oferta i contacte en un paper) i al juny, ja informarem quan, es farà entrega de les obres.

Gràcies a la col·laboració de diversa gent que s’expresa a través de l’art, hem pogut fer aquesta exposició, que no és la primera vegada que es fa i esperem que no sigui l’última. Una exposció on les obres s’han donat i els calers recollits es destinaran a grups de suport de presxs i encausats i encusades de la vaga general del 29 de març.

Les obres estaran exposades durant tot el mes de maig i la primera quinzena de juny. Les entregues es faran el divendres 15 de juny després del sopador vegà, fins aquest moment, es podrà “pujar” per les obres. Es per això que és molt important que vingueu aquest dia, ja que no sabreu si són vostres fins l’últim moment.

 Com funciona?

Molt fàcil. Heu de venir a veure-les a l’Ateneu i si us agrada alguna de les obres, només heu de mirar el número que hi ha al costat de cada obra i apuntar la vostra oferta i contacte a la llibreta que hi ha a l’Ateneu (que està separada per obres), on podreu trobar de qui és l’obra per la qual aposteu.

Recorda que l’entrega es fa el divendres 15 de juny

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s